Νάπολι: Μετά το Περιστέρι, στην Ιταλία ο Ντέβιν Ντέιβις

Νάπολι: Μετά το Περιστέρι, στην Ιταλία ο Ντέβιν Ντέιβις

bet365

O Ντέβιν Ντέιβις θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, ακολουθώντας την αντίθεση διαδρομή με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Δημήτρη Αγραβάνης άφησε τη Νάπολι και συνέχισε την καριέρα του στο Περιστέρι Bwin. Και ο Ντέβιν Ντέιβις αποχώρησε από το Περιστέρι για να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ο Ντέιβις είναι ένας παίκτης που έχει τις ιδιότητες που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσει την ομάδα. Πάντα προσπαθούσαμε να ταιριάξουμε τη "χημεία" της ομάδας μας. Είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που ξέρει να αντιδρά με ισορροπημένο τρόπο σε διάφορες καταστάσεις που έχουν προκύψει. Για έναν προπονητή αυτό είναι σημαντικό», εξήγησε ο Μαουρίτσιο Μπουσκάλια, προπονητής της Νάπολι.

Φέτος στη Basket League, ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια και είχε 7.4 πόντους με 50% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ και 2.4 κατά μέσο όρο. Στο BCL είχε 9 πόντους ανά ματς με 3 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ, όντας δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση για το Περιστέρι πίσω από τον Ντένμον.

@Photo credits: INTIME
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα