Αγραβάνης: Προς Ρέτζιο Εμίλια ο Έλληνας ψηλός

Αγραβάνης: Προς Ρέτζιο Εμίλια ο Έλληνας ψηλός

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρέτζιο Εμίλια.

Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Δημήτρης Αγραβάνης και κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο πρώην παίκτης του Προμηθέα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρέτζιο Εμίλια για την επόμενη σεζόν.

Η ιταλικά ομάδα είναι μια επιλογή που του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού θα είναι στο BCL και μάλιστα στον ίδιο όμιλο με ΑΕΚ, Βόννη και Καρσίγιακα. Στους όρους του συμβολαίου του θα υπάρχει Εuroleague out και NBA out για να μπορεί να κάνει χρήση και να φύγει σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν.

Ο Αγραβάνης που είναι ενσωματωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής και αγωνίζεται με την γαλανόλευκη με πρόσφατο το ματς με τη Σερβία, τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Προμηθέα με τον οποίο ειχε 13.7 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη regular season, ενώ μέτρησε 14.5 πόντους και 5.3 ριμπάουντ στα playoffs.

Η Ρέτζιο Εμίλια προχώρησε και σε άλλη μια σημαντική κίνηση μέσα στο καλοκαίρι, αφού απέκτησε και τον έμπειρο Πολωνό, Ματέουζ Πονίτκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα