Βίρτους - Πέζαρο 82-76: Πήρε το Game 1, όμως έχασε τον Σενγκέλια

Βίρτους - Πέζαρο 82-76: Πήρε το Game 1, όμως έχασε τον Σενγκέλια

bet365

Η Βίρτους Μπολόνια νίκησε με 82-76 την Πέζαρο κι έκανε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Serie A, ωστόσο η αγωνία χτυπά κόκκινο καθώς ο Τόκο Σενγκέλια αποχώρησε με «πολύ σοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο», όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα.

Το 1-0 της Βίρτους επί της Πέζαρο στα ιταλικά playoffs επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τόρνικε Σενγκέλια, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του παιχνιδιού.

Ο Γεωργιανός διεθνής αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ της Segafredo Arena, αντιμετωπίζοντας «πολύ σοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο» κι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, αύριο θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις, ούτως ώστε να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα. Προς το παρόν εκφράζεται έντονη ανησυχία πως θα χάσει το υπόλοιπο της σειράς, ενώ υπάρχει φόβος ακόμη και για μη συμμετοχή του σε όλο το υπόλοιπο της διαδικασίας των playoffs!

Σε ο,τι αφορά το ματς, η Βίρτους είχε ως πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Μπελινέλι με 14 πόντους, ενώ από 12 σημείωσαν οι Ζαϊτέ και Σενγκέλια (όσο πρόλαβε να αγωνιστεί).

Ο Βίνσεντ Σάνφορντ ηγήθηκε επιθετικά της Πέζαρο με 21 πόντους, με τους Μορέτι και Ταϊρίκ Τζόουνς να ακολουθούν με 12 έκαστος.

Υπενθυμίζεται πως η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες (best-of-seven).

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 45-36, 62-54, 82-76.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα