Σενγκέλια: Ανανεώνει με την Βίρτους Μπολόνια

Σενγκέλια: Ανανεώνει με την Βίρτους Μπολόνια

Newsroom
Σενγκέλια: Ανανεώνει με την Βίρτους Μπολόνια

bet365

Όπως φαίνεται μόνο... περαστικός δεν είναι από τη Βίρτους Μπολόνια ο Τορνίκε Σενγκέλια, καθώς ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ αποτέλεσε παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω των γεγονότων με την Ουκρανία και δεν... άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν από δύο μήνες υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την Βίρτους Μπολόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Walla» ο Τορνίκε Σενγκέλια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Βίρτους και μάλιστα εξηγεί ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών!

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο παίκτης να συνεχίσει να είναι κάτοικος Μπολόνια, με τον ίδιο να έχει δώσει το «παρών» σε 8 ματς της ιταλικής λίγκας, έχοντας κατά μέσο όρο 12.4 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 51% στα δίποντα, και 70% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα