Οι διαιτητές απάντησαν στον Μεσίνα: «Οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Οι διαιτητές απάντησαν στον Μεσίνα: «Οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Οι διαιτητές απάντησαν στον Μεσίνα: «Οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου»

bet365

Ο Έτορε Μεσίνα είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως οι διαιτητές στην Ιταλία δεν έχουν κάνει βήματα μπροστά και ο πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής διαιτησίας, Στέφανο Τεντέσι απάντησε επισήμως στον προπονητή της Αρμάνι.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Αναντολού Εφές στα playoffs της EuroLeague ωστόσο οι παλαιότερες δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα περί διαιτησίας στη Serie A ήλθαν ξανά στο προσκήνιο καθώς ο πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής διαιτησίας, Στέφανο Τεντέσι απάντησε στον «Έκτορα».

Ο Μεσίνα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα Ιταλίας, το επίπεδο ανεβαίνει όμως αυτοί που δεν έχουν κάνει ακόμη το βήμα μπροστά είναι οι διαιτητές. Είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους».

Το bolognabasket.org φιλοξένησε την απάντηση του Τεντέσι στα λεγόμενα του προπονητή της Αρμάνι: «Σέβομαι τον κόουτς Μεσίνα ως άνθρωπο του αθλητισμού και ως προσωπικότητα όμως αυτή τη φορά οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου. Περίμενα μερικές ημέρες ελπίζοντας πως θα ανασκευάσει. Επικοινώνησα με αρκετούς προπονητές και ανθρώπους ομάδων που μου εξήγησαν ότι ο προπονητής της Αρμάνι μίλησε σε προσωπικό επίπεδο και όχι στο όνομα ολόκληρης της λίγκας. Όπως επίσης ότι οι απόψεις του δεν τους εκφράζουν. Οι διαιτητές αποτελούν μέλος ενός κινήματος που προσπαθεί να αλλάξει και να βελτιωθεί εδώ και χρόνια. Η πανδημία έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα όμως οι διαιτητές πάντα προσπαθούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, στηρίζοντας πλέον πολλά στην τεχνολογία. Δουλειά των διαιτητών είναι να αποφασίζουν. Στοχεύουμε κι εμείς σε μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τις ομάδες».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα