Απίστευτος τραυματισμός για Γιούντο, κόλλησε το πόδι του σε αυτοκόλλητο του παρκέ! (vid)

Απίστευτος τραυματισμός για Γιούντο, κόλλησε το πόδι του σε αυτοκόλλητο του παρκέ! (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Απίστευτος τραυματισμός για Γιούντο, κόλλησε το πόδι του σε αυτοκόλλητο του παρκέ! (vid)

bet365

Η νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί της Ντερτόνα για το ιταλικό Super Cup επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έκπε Γιούντο. Κίνδυνος να χάσει ακόμη κι ολόκληρη τη σεζόν ο έμπειρος σέντερ!

Περίπου τέσσερα λεπτά πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης της Βίρτους με την Ντερτόνα για το Super Cup Ιταλίας, ο Έκπε Γιούντο έπεσε στο παρκέ, έπειτα από την προσπάθεια του να μαρκάρει τον αντίπαλο του στην κορυφή της ρακέτας. Ο Νιγηριανός χτύπησε ουσιαστικά σε μια σχεδόν ανύποπτη φάση, με τους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους να παρακολουθούν με αγωνία το αν θα καταφέρει να σηκωθεί ή όχι.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς καθώς ο τραυματισμός του βετεράνου ψηλού ήταν αρκετά σοβαρός και χρειάστηκε να αντικατασταθεί με φορείο. Ο Γιούντο γλίστρησε ενώ αμυνόταν εξαιτίας του αυτοκόλλητου που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο του παρκέ!

Αυτή έιναι η στιγμή του τραυματισμού:

Ο κόουτς Σέρτζιο Σκαριόλο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, εξηγώντας πως «το μεγαλύτερο ζήτημα για μας είναι ο τραυματισμός του Γιούντο. Φαίνεται πως είναι πολύ άσχημο κι είμαστε σε κατάσταση σοκ και στεναχωρημένοι. Όλη αυτή η ιστορία με τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, λόγω των οποίων πολλές φορές γλιστρούν οι παίκτες, είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε. Είναι ενας πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη κι ένα σοβαρότατο πλήγμα για την ομάδα»!

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε στη συνέχεια ότι «ελπίζω το γεγονός αυτό να καταστήσει σαφές πως πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτά τα πράγματα. Στο ΝΒΑ οι παίκτες δεν γλιστρούν γιατί δεν υπάρχουν καν αυτοκόλλητα», ενώ πρόσθεσε ακόμη πως σε γενικές γραμμές είναι απαισιόδοξος αναφορικά με την κατάσταση του Γιούντο.

Μάλιστα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας δήλωσε πως θα εξετάσει την αγορά, καθώς θεωρεί πως η επάνοδος του Γιούντο θα αργήσει, επομένως αναγκάζεται να ψάξει για νέο σέντερ.

Ο Γιούντο φυσικά δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο ματς μετά την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του και το ιατρικό επιτελείο της Μπολόνια εκφράζει φόβους για ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα. Ο παίκτής θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα