Άγριο ξύλο και τραυματίες σε ματς Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Χολόν (vids)

Ισραήλ

bet365

Σκηνές... απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στο Τελ Αβίβ καθώς ήρθαν στα χέρια οπαδοί της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Χάποελ Χολόν.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι στην «Shlomo Group Arena» μεταξύ της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Χάποελ Χολόν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν τη νίκη με 90-78 το Σάββατο (2/3) αλλά μετά το τέλος του αγώνα... ουδείς ασχολήθηκε με τα όσα συνέβησαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Ο λόγος; Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα οι φίλοι των γηπεδούχων έκαναν... ντου στους οπαδούς της Χολόν και αφού υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα, τους πήραν ένα πανό. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ισραηλινά ΜΜΕ, αιτία για την «επίθεση» αποτέλεσε ένα σύνθημα των φιλάθλων της φιλοξενούμενων κατά ενός στρατιώτη και των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος έχασε τη ζωή του και αποτελούσε φίλαθλο της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Μάλιστα από τις συμπλοκές όπου χρησιμοποιήθηκαν και λοστοί, τραυματίστηκαν αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί. Μάλιστα η Χολόν θα φιλοξενηθεί την Τρίτη (5/4) από την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για το BCL.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα