Ισραήλ: Ήρθαν Ελλάδα οι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ιρόνι Ραμάτ Γκαν

Newsroom
Η Χάποελ

bet365

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι πολύ δύσκολη, με τις Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ιρόνι Ραμάτ Γκαν να στέλνουν τους παίκτες τους στην Ελλάδα.

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο ισραηλινός στρατός, την επομένη της επίθεσης που εξαπέλυσε η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, σφυροκοπώντας τη Λωρίδα της Γάζας. Το Al Jazeera μετέδωσε ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς στην πόλη Μπέιτ Χανούν (βορειοανατολικά). Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για 232 νεκρούς και περισσότερους από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο. Για την κατάσταση μίλησε και ο Μπράιαν Ανγκόλα που παίζει στην Χάποελ Τελ Αβίβ και παλιότερα αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το one.co.il, οι ξένοι παίκτες τόσο της Χάποελ Ιερουσαλήμ όσο και της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν βρίσκονται στην Ελλάδα, αφού τους έστειλαν οι ομάδες τους. Με τα τελευταία γεγονότα και τις επιθέσεις στο Ισραήλ, έχουν ακυρωθεί όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, ενώ ομάδες της χώρας έδωσαν άδειες στους ξένους παίκτες να πάρουν τις οικογένειες τους και να φύγουν μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Ακόμα δεν έχει βγει κάποια απόφαση για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία παίζει στις 13 Οκτώβρη στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι για τη Euroleague.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα