Ισραήλ: Αναβλήθηκε η αγωνιστική μετά την επίθεση της Χαμάς

Ισραήλ: Αναβλήθηκε η αγωνιστική μετά την επίθεση της Χαμάς

Newsroom
Ο Λορέντζο Μπράουν

bet365

Αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική της Winner League στο Ισραήλ, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς το πρωί του Σαββάτου (7/10).

Η επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου (7/10) συντάραξε τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές φυσικά ο αθλητισμός κάνει ένα βήμα πίσω, μιας και οι Ισραηλινοί κάνουν λόγω για συγκρούσεις ομάδας των Παλαιστινίων με δυνάμεις της ασφαλείας.

Φοβούμενοι πως η σύγκρουση αυτή θα κρατήσει για μέρες, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Ισραήλ ακύρωσε κάθε αθλητική δραστηριότητα επ' αόριστον. Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι η πρώτη αγωνιστική της Winner League δε θα διεξαχθεί, τουλάχιστον μέχρι να έχουμε νεότερα.

Όσον αφορά τη EuroLeague βέβαια, φαίνεται πως τα παιχνίδια της Μακάμπι δε θα πάνε πίσω, μιας και η ομάδα του Τελ Αβίβ αγωνίζεται εκτός έδρας, συγκεκριμένα στο Μιλάνο τη δεύτερη αγωνιστική (12/10). Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας διεξάγεται στις 18/10 με αντίπαλο τη Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα