Χάποελ: Δεν κατέβηκε στο ματς με Μακάμπι, πρόκριση άνευ αγώνα

Χάποελ: Δεν κατέβηκε στο ματς με Μακάμπι, πρόκριση άνευ αγώνα

Newsroom
Η Χάποελ

bet365

Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν κατέβηκε στο ματς με τη Μακάμπι, λόγω της απόφασης της αστυνομίας να ζητήσει ταυτότητες από τους οπαδούς της.

Δεν έγινε ποτέ ο ημιτελικό του Winner Cup ανάμεσα σε Χάποελ Τελ Αβίβ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Χάποελ πήρε την απόφαση να μην κατέβει στο ματς και αυτό έχει να κάνει με χειρισμούς της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη Χάποελ, η αστυνομία της χώρας ζήτησε ταυτότητες από τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλιώς δεν τους άφηνε να κάτσου στην κερκίδα τους. Αυτό δεν μπόρεσε να το δεχθεί η Χάποελ με αποτέλεσμα να μην κατεβεί και η Μακάμπι να πάρει άνευ αγώνα την πρόκριση για τον τελκό της διοργάνωσης. Σίγουρα ένα περιστατικό που δύσκολα συναντάς στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Από το πρωί αρχίσαμε να λαμβάνουμε μηνύματα από τα οποία καταλάβαμε ότι η ισραηλινή αστυνομία αντιμετωπίζει τον αποψινό αγώνα ως ένα πολεμικό γεγονός στο οποίο οι οπαδοί περιλάμβαναν, από οκτώ έως ογδόντα ετών, γυναίκες, παιδιά και τους θεωρούσαν ως πιθανοί εγκληματίες. Υπό το φως της στάσης με την οποία αντιμετωπίστηκε το κοινό κατά την είσοδό του στο γήπεδο, αποφασίσαμε ότι δεν είχε νόημα να κατέβουμε για να παίξουμε απόψε. Το άθλημα ανήκει στους φιλάθλους!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα