Χάποελ Ιερουσαλήμ - Χάποελ Χολόν 75-66: Νίκησε και περιμένει την ΑΕΚ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πριν την ΑΕΚ

bet365

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τη σειρά του BCL πήρε το αποτέλεσμα με την Χάποελ Χολόν με τελικό σκορ 75-66.

Μία νίκη για την κορυφαία εξάδα της ισραηλινής Λίγκας συνέχισε η Χάποελ Ιερουσαλήμ που έχει φόντο...την ΑΕΚ μερικά 24ωρα αργότερα. Η ομάδα του Τζίκιτς επικράτησε της Χολόν με 75-66 και είναι έτοιμη να κοιτάξει την επόμενη υποχρέωση.

Οι προσεχείς αντίπαλοι της «Ένωσης» είχαν καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται με 12 πόντους πολύ νωρίς, ωστόσο οι παίκτες της Χολόν μάζεψαν τη διαφορά μέχρι και το ημίχρονο για το 35-35. Μάλιστα, στο τρίτο δεκάλεπτο πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν και πάλι την κατάσταση υπέρ τους. Διατήρησαν τον έλεγχο στην τέταρτη περίοδο και πήραν το αποτέλεσμα.

Ο Χάνκινς είχε 9 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Σμιθ σκόραρε 18 πόντους, ο Κορνέλιους 12 και ο Ράντολφ ακόμη 11. Στον αντίποδα, 20 πόντους σημείως ο Ράγκλαντ και 11 ο Τζόουνς.

Στις 19/04 η Χάποελ υποδέχεται την ΑΕΚ για το τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι στη σειρά του BCL με το κλίμα να είναι...τεταμένο.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα