Μακάμπι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ζίζιτς μετά τον άσχημο τραυματισμό του

Μακάμπι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ζίζιτς μετά τον άσχημο τραυματισμό του

Newsroom
Μακάμπι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ζίζιτς μετά τον άσχημο τραυματισμό του

bet365

Ο Άντε Ζίζιτς ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, οκτώ μέρες μετά την πολύ άσχημη πτώση του στο παρκέ στο ματς με τη Χαποέλ Χάιφα.

Πριν από οκτώ μέρες (9/5), ο Κροάτης σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι της Μακάμπι με τη Χαποέλ Χάιφα. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Ένις των φιλοξενούμενων, ενώ επιχειρούσε λέι απ, έπεσε πάνω στο πόδι του έμπειρου ψηλού, ο οποίος σωριάστηκε στο παρκέ χτυπώντας και το κεφάλι του, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν σοκαρισμένοι.

Ο Ζίζιτς αποχώρησε σε λιπόθυμη κατάσταση από το γήπεδο, ωστόσο λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ανέκτησε τις αισθήσεις του. Το επόμενο πρωί (10/5) έστειλε μήνυμα για να δείξει ότι όλα είναι καλά. «Γειά σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας, σας αγαπώ όλους. Αισθάνομαι καλύτερα και θα σας σύντομα. Πάμε Μακάμπι», ήταν τα λόγια του Ζίζιτς.

Σήμερα (17/5) η Μακάμπι ενημέρωσε πως ο 25χρονος αθλητής επέστρεψε στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Βέβαια, σε πρώτη φάση δεν θα συμμετέχει στο πλήρες πρόγραμμα, ακολουθώντας ένα πιο περιορισμένο πλάνο, ώστε η επάνοδος του να γίνει με ομαλό τρόπο.

Ο Ζίζιτς μετρά φέτος 10.4 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά 19.8 λεπτά συμμετοχής σε 17 εμφανίσεις στην Λίγκα του Ισραήλ, διανύοντας την δεύτερη σεζόν του με την Μακάμπι.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα