Μακάμπι: «Επαφές με Γκίντσμπουργκ για τη θέση του Σφαιρόπουλου»

Μακάμπι: «Επαφές με Γκίντσμπουργκ για τη θέση του Σφαιρόπουλου»

Newsroom
Μακάμπι: «Επαφές με Γκίντσμπουργκ για τη θέση του Σφαιρόπουλου»

bet365

Για προσέγγιση του Νάνο Γκίντσμπουργκ από ανθρώπους της Μακάμπι για τον πάγκο της ομάδας κάνουν λόγω δημοσιεύματα από το Ισραήλ για το διάστημα που θα λείψει ο Έλληνας τεχνικός.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/01) πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μαζί με τον βοηθό του, Βασίλη Γεραγωτέλλη με τους δυο άντρες να παραμένουν σε καραντίνα το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις της ομάδας εξακολουθούν... να τρέχουν και οι άνθρωποι του κλαμπ φαίνεται να αναζητούν τον προσωρινό αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή για την κορυφή του πάγκου, μέχρι να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο, Αράλε Βάισμπεργκ, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τον Νάνο Γκίντσμπουργκ, προκειμένου να λάβει τα ηνία της Μακάμπι στον αγώνα με την Χάποελ Χολόν το Σάββατο (29/01).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα