Δέδας: Νέα σενάρια από το Ισραήλ για τη Χαποέλ Χολόν μετά την απόλυση Μπουσκάλια
Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Στέφανος Δέδας έχει υπογράψει συμφωνία μέχρι το 2023, όμως τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ κατατάσσουν τον Έλληνα προπονητή ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της προηγούμενης ομάδας του, της Χαποέλ Χολόν.
Η θέση έχει μείνει κενή, αφού πριν από μερικές ώρες η ομάδα από το Ισραήλ προχώρησε στην απόλυση του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια. Αιτία η εντός έδρας της Χολόν στο πρώτο ματς του play-in από την Μπεσίκτας.
Σύμφωνα με την Walla Sport, ο Δέδας με τον Γκάι Γκούντες είναι οι επικρατέστεροι για να καλύψουν τη θέση.
Ο Μπουσκάλια αντικατέστησε τον Δέδα, όταν ο τελευταίος έφυγε για την ΑΕΚ, με τον Ιταλό να είναι στον πάγκο για μόλις 20 ματς (ρεκόρ 8-12).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ισραηλινοί θέλουν να δουν τον Δέδα να επιστρέφει, κάτι που φάνταζε πιο πιθανό μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, αλλά και η βελτίωση της ατμόσφαιρας στην ΑΕΚ κάνει την περίπτωση του πολύπλοκη και χρονοβόρα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
