H Χάποελ άφησε ελεύθερο τον Μπένετ, νούμερο 1 στο Draft του Αντετοκούνμπο

H Χάποελ άφησε ελεύθερο τον Μπένετ, νούμερο 1 στο Draft του Αντετοκούνμπο

Γιάννης Σταυρουλάκης
 H Χάποελ άφησε ελεύθερο τον Μπένετ, νούμερο 1 στο Draft του Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Άντονι Μπένετ, ο Καναδός φόργουορντ που επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του NBA Draft το 2013 έμεινε ελεύθερος από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στην περίπτωση του Άντονι Μπένετ, οι Καβαλίερς επένδυσαν σε ό,τι εξελίχθηκε τα επόμενα χρόνια ως η μεγαλύτερη απογοήτευση σε παίκτη που έγινε Νο.1 draft pick.

«With the first pick in the 2013 NBA Draft, the Cleveland Cavaliers select Antony Bennett from Toronto, Canada and University of Nevada, Las Vegas» ξεστόμισε ο Ντέιβιντ Στερν στην τελευταία διαδικασία που συμμετείχε ως κομισάριος της Λίγκας πριν αποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στον Άνταμ Σίλβερ ενώ η κάμερα έπιασε την… ιδιαίτερη κι αμήχανη αντίδραση του Νέρλενς Νοέλ.

Στη σχετική δημοσκόπηση του ESPN στο Οχάιο, μόλις το 17% πίστεψε ότι ο Μπένετ θα γίνει σταρ του ΝΒΑ! Το 68% τον κατέτασσε ανάμεσα στο «θα συμβάλλει» και στο «πολύ καλός παίκτης» ενώ το 9% τον χαρακτήρισε ως «star material». Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε pick στο Νο.15 εκείνης της χρονιάς.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Μπένετ υπέγραψε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, εντούτοις δεν κατάφερε να μακροημερεύσει ούτε στους Ισραηλινούς που έλυσαν τη συνεργασία τους. Σε 5 συμμετοχές στο Basketball Champions League σημείωσε 7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα