Μακάμπι - Μπερ Σεβά 71-64: Ο Σφαιρόπουλος νίκησε δύσκολα τον Λειβαδιώτη

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι - Μπερ Σεβά 71-64: Ο Σφαιρόπουλος νίκησε δύσκολα τον Λειβαδιώτη

bet365

Η Μακάμπι (6-3) του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά (4-5) του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, όμως πήρε εν τέλει το ροζ φύλλο με σκορ 71-64.

Στην... ελληνοκυπριακή μονομαχία των πάγκων για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου κατάφερε να επιβληθεί, έστω και με άγχος, της Μπερ Σεβά του Λειβαδιώτη.

To παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, με την Μπερ Σεβά να το... παλεύει για την έκπληξη, όμως στην καθοριστική περίοδο (25-13) μίλησε η εμπειρία της Μακάμπι.

Πρώτοι σκόρερ για την «ομάδα του λαού» ήταν οι Ουίλμπεκιν και Μπλέιζερ με 16 πόντους έκαστος, ενώ 15 πρόσθεσε ο Κίναν Έβανς που μοίρασε κι 7 τελικές πάσες.

Ο Ντέρεκ Πάρντον με 17 πόντους κι 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων, με τον Τζούνιορ Ετού να έχει 16 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 36-34, 46-51, 71-64

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα