Αινιγματικός Χεζόνια μετά το πρωτάθλημα: «Δεν δικαιολογεί τη χάλια χρονιά, πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση για το μέλλον όλων μας»
Η Ρεάλ «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Liga Endesa καθώς «σκούπισε» με 3-0 νίκες την Βαλένθια και κατέκτησε τον φετινό τίτλο.
Μετά το τέλος ο Ντζάναν Μούσα προανήγγειλε την έξοδό του από την ομάδα με προορισμό την Ντουμπάι BC, ενώ ο Μάριο Χεζόνια έκανε... σκληρή αυτοκριτική για τη συνολική εικόνα της Ρεάλ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
«Είναι ένας τίτλος, αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη χάλια χρονιά που κάναμε. Για μένα αυτό δεν είναι αρκετό όταν φοράς αυτή τη φανέλα. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να καθίσουμε τώρα στο γραφείο και να μιλήσουμε για το μέλλον όλων, γιατί πρέπει να υπάρξει βελτίωση, αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που έκανε ο Κροάτης φόργουορντ.
Παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ, εμμέσως πλην σαφώς άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον! Φέτος αγωνίστηκε σε 40 ματς της Liga ACB έχοντας 14.1 πόντους κατά μέσο όρο, 5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, ενώ σούταρε με 52% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 84% στις βολές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Δεν είναι άσχημο»: Ο Μάικ Τζέιμς κατέταξε πρώτο τον Παναθηναϊκό στη Euroleague - Η θέση που προέβλεψε για τον Ολυμπιακό (vid)
- Χαμός στην Ισπανία: Η Ρεάλ απέκτησε 11χρονο φόργουορντ, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η ηλικία του
- Ρεάλ, EuroLeague: Ο Σκαριόλο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ

