Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 89-75: Έκανε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μούσα κόντρα στη Βαλένθια

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 89-75 της Βαλένθια και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος. Πέντε παίκτες των νικητών ήταν με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στο Game 1 της σειράς των τελικών και την ανάδειξη του πρωταθλητή στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τη Βαλένθια και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, επικρατώντας με 89-75.

Πρώτος σκόρερ για τη «Βασίλισσα» αναδείχθηκε ο Αντρές Φελίζ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, στους 14 ακολούθησε ο Βάλτερ Ταβάρες, 12 είχε ο Φακούντο Καμπάτσο ενώ από 11 είχαν οι Σέρχιο Γιουλ και Ντζάναν Μούσα.

Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Μπράνκου Μπάντιο με 20 πόντους ενώ μοναδικός ακόμη με διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα που από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ξανά στην Euroleague, ήταν ο Κρις Τζόουνς με 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 35-32, 64-60, 89-75

 

Τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης

@Photo credits: @RMBaloncesto
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα