«Η Βαλένθια συμφώνησε με τους Κοστέλο και Χαπ»

«Η Βαλένθια συμφώνησε με τους Κοστέλο και Χαπ»

Newsroom
«Η Βαλένθια συμφώνησε με τους Κοστέλο και Χαπ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Βαλένθια ήλθε σε συμφωνία με τους Ματ Κοστέλο της Μπασκόνια και Ίθαν Χαπ της Γκραν Κανάρια για τη σεζόν 2024/25.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος αναμένεται να βρει τη Βαλένθια στο EuroCup και οι Ίβηρες φέρονται να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις ώστε να επιστρέψουν άμεσα στο top επίπεδο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα Las Provincias, οι Ματ Κοστέλο της Μπασκόνια και Ίθαν Χαπ της Γκραν Κανάρια έχουν αποδεχτεί την πρόταση της Βαλένθια ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της.

Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το αν οι ομάδες τους αποφασίσουν να ματσάρουν τις προσφορές και να τους κρατήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ενταχθούν στη Βαλένθια.

Φέτος ο Κοστέλο σημείωσε 9.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 33 παιχνίδια στη EuroLeague. Aπό την άλλη, ο Χαπ μέτρησε 9.6 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 17 ματς του EuroCup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα