Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, Γιουλ: Τα έκανε όλα εκτός από το buzzer beater (vid)

Σέρχιο Γιουλ

bet365

Με 3/3 ως τα τελευταία έξι δευτερόλεπτα του δεύτερου τελικού μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Γιουλ έχασε την ευκαιρία να γίνει και πάλι ο ήρωας της μιας βραδιάς.

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ηττήθηκαν με 86-85 και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στους τελικούς της Liga Endesa, με το 2-0 να τους βαραίνει.

Παρόλα αυτά ο Γιουλ προσπάθησε να τα κάνει ξανά όλα, αλλά δεν κατάφερε να μιμηθεί τον εαυτό του, όπως στο Κάουνας, όταν και έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε με 15 πόντους και 3/4 τρίποντα. Σκόραρε στον αιφνιδιασμό για το 72-73, 5'30'' πριν το φινάλε, ενώ το αμέσως επόμενο για το 79-83 στο τελευταίο λεπτό.

Τα 6'' αυτήν τη φορά δεν ήταν αρκετά. Σατοράνκσι και Μίροτιτς κρεμάστηκαν πάνω του και ο Γιουλ δεν είδε στεφάνη για να χάσει την ευκαιρία να βάλει ένα ακόμα buzzer beater «μανταρίνι» στη συλλογή του.

Τα πεπραγμένα του Γιουλ στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα