Ματέο για Γιαμπουσέλε: «Είναι καταδικαστέο αλλά δεν θα το συζητάμε όλη μέρα»!

Ματέο για Γιαμπουσέλε: «Είναι καταδικαστέο αλλά δεν θα το συζητάμε όλη μέρα»!

Γιαμπουσέλε

bet365

Ο Τσους Ματέο δικαιολόγησε την απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε στη σημερινή (30/4) αναμέτρηση με τη Σαραγόσα, δίχως να τιμωρηθεί από το κλαμπ για τη... δολοφονική λαβή στον Ντάντε Έξουμ.

Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαραγόσα πριν από το Game 3 με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (2/5). Μάλιστα ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος ενεπλάκη στην... κλωτσοπατινάδα με τους Σέρβους και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών για τη λαβή στον Ντάντε Έξουμ, αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στη Σαραγόσα.

Για την ακρίβεια, έμεινε στο παρκέ 35' έχοντας 4 πόντους και 4 κλεψίματα, μολονότι η Marca ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ότι υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί από τη Ρεάλ αφού προκάλεσε ζημιά στην εικόνα του κλαμπ. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Τσους Ματέο;

«Δεν είχα σκοπό να δώσω τόσο χρόνο συμμετοχής στον Γιαμπουσέλε και τον Ντεκ (σ.σ. ο Αργεντινός έπαιξε 32'). Έχουμε καταδικάσει ό,τι συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδό μας. Αυτό που συνέβη είναι απολύτως καταδικαστέο, αλλά δεν πρόκειται να το συζητάμε όλη μέρα. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ και να μην ξαναδώσουμε αυτή την εικόνα. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά» εξήγησε ο προπονητής της Ρεάλ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα