Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ράντολφ (vid)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ράντολφ (vid)

bet365

Ο Άντονι Ράντολφ υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του Game 1 των τελικών της ACB, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει το προβάδισμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Game 1 των τελικών της ACB κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχασε τον Άντονι Ράντολφ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ με το σλοβένικο διαβατήριο υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στα μέσα της 2ης περιόδου. Στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον Νίκολα Μίροτιτς, αρκετά μακριά από το καλάθι, είδε το γόνατό του να διπλώνει με άσχημο τρόπο.

Αμέσως έπεσε στο παρκέ και έδειξε να πονάει αφόρητα, ενώ οι περισσότεροι συμπαίκτες του παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι. Πάντως, το κοινό στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» υποστήριξε τον Ράντολφ με ένα ζεστό χειροκρότημα, κατά την αποχώρησή του από το παρκέ.

@Photo credits: Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα