Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα 60-63: Πρόκριση στους τελικούς με κακό μπάσκετ και την... ψυχή στο στόμα

Newsroom
Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα 60-63: Πρόκριση στους τελικούς με κακό μπάσκετ και την... ψυχή στο στόμα

bet365

Αν και παρουσίασε κάκιστο θέαμα η Μπαρτσελόνα στο Game 4 των ημιτελικών, κατάφερε να νικήσει την Μπανταλόνα εκτός έδρας με 63-60 και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς όπου περιμένει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» τα... χρειάστηκαν στην έδρα της Μπανταλόνα, παρουσίασαν κακό μπάσκετ (σ.σ. είχαν μόλις 6/34 σουτ στο πρώτο ημίχρονο!) ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τη συμπολίτισσα και συνάμα τη πρόκρισης για τους τελικούς της Liga Endesa με 3-1 νίκες!

Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στην Μπαρτσελόνα αλλά ένα κρίσιμο καλάθι του Νικ Καλάθη με floater ένα λεπτό πριν από το τέλος στάθηκε αρκετό για να δώσει στην ομάδα του την ώθηση για να φτάσει στην τελική επικράτηση και να... ετοιμάζεται, πλέον, για τους τελικούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, την ώρα που ο Νίκολα Μίροτιτς σημείωσε 20 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κόρι Χίγκινς είχε άλλους 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για την Μπανταλόνα ο Άντε Τόμιτς είχε double double με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Ουίλς πρόσθεσε άλλους 14 πόντους και 5 ριμπάουντ αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 28-19, 39-40, 60-63

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα