Κούριτς: Έκλεισε τον Μάιο χωρίς να ευστοχήσει σε τρίποντο

Κούριτς: Έκλεισε τον Μάιο χωρίς να ευστοχήσει σε τρίποντο

Κούριτς: Έκλεισε τον Μάιο χωρίς να ευστοχήσει σε τρίποντο

bet365

Ο Κάιλ Κούριτς έχει συνδέσει το όνομά του με το μακρινό σουτ. Μόνο που οι επιδόσεις του τον Μάιο, στην ACB και τη EuroLeague

Όταν ο Κάιλ Κούριτς σηκώνεται πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων, η κατάληξη είναι σχεδόν συνηθισμένη. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα βγάζει το... ψωμί του με αυτόν τον τρόπο, εδώ και αρκετά χρόνια.

Γι' αυτό βρίσκεται και στο ρόστερ των Καταλανών. Μόνο που ο Μάιος ήταν καταστροφικός για τον Κούριτς. Ένα πελώριο μηδέν.

Στα οκτώ ματς που έδωσε η Μπαρτσελόνα σε EuroLeague και ACB ο Κούριτς είχε 0/14 τρίποντα! Το τελευταίο τρίποντο που σημείωσε ήταν κόντρα στην Μπάγερν στο Game 3 της προημιτελικής σειράς, έχοντας 1/6 σουτ τριών πόντων!

Αν στα 14 άστοχα σουτ του, προσθέσουμε και τα 0/4 που είχε στο Game 4 με τους Βαυαρούς, τότε η αστοχία φτάνει στο 0/18!

Χαρακτηριστικό είναι πως στα τρία τελευταία ματς της EuroLeague ο Κούριτς δεν σούταρε απέναντι στη Ρεάλ (ημιτελικός) και στο Game 5 απέναντι στην Μπάγερν, κόντρα στον Ολυμπιακό είχε 0/3.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα