Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Επιστρέφουν στο clasico οι Ταβάρες και Μίροτιτς

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Επιστρέφουν στο clasico οι Ταβάρες και Μίροτιτς

bet365

Το Clasico της ACB πλησιάζει (Κυριακή 23/1, 19:30) και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα θα έχουν σημαντικές ενισχύσεις, με τους Έντι Ταβάρες και Νίκολα Μίροτιτς να είναι διαθέσιμοι, αντίστοιχα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς και ο Έντι Ταβάρες βγαίνουν απ' τα πιτς, αφού είχαν προσβληθεί από κορονοϊό. Την Κυριακή, 23/1, θα διεξαχθεί το clasico για την ACB με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται για πρώτη φορά φέτος την Μπαρτσελόνα.

Και τις δύο ομάδες θα έχουν και τους δύο παίκτες στη διάθεσή τους. Αυτή τη στιγμή, ο Ταβάρες είναι εκτός για 9η ημέρα, ενώ ο Μίροτιτς συμπλήρωσε 7.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Μίροτιτς θα είναι στην ομάδα που θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, ενώ η Ρεάλ έχει ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες του Ταβάρες από τη συμμετοχή του στην προπόνηση.

Ενώ ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν και στη φωτογραφία των παικτών της Ρεάλ με αφορμή τη συμπλήρωση 900 συμμετοχών με τους Μαδριλένους απ' τον Σέρχιο Γιουλ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στην EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 93-80, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

@Photo credits: EuroLeague
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα