Κορυφαίο εξώφυλλο της χρονιάς ο Γκασόλ ανάμεσα στον Spiderman και τον Superman

Κορυφαίο εξώφυλλο της χρονιάς ο Γκασόλ ανάμεσα στον Spiderman και τον Superman

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κορυφαίο εξώφυλλο της χρονιάς ο Γκασόλ ανάμεσα στον Spiderman και τον Superman

bet365

Οι αναγνώστες της Marca κλήθηκαν να επιλέξουν το καλύτερο εξώφυλλο για τη χρονιά που φεύγει, διαλέγοντας τον αποχαιρετισμό στον τεράστιο Πάου Γκασόλ ως σούπερ ήρωα έπειτα απο την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας.

Η ήττα με 95-81 στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο από τις ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου 2021 ήταν ο τελευταίος αγώνας του Πάου Γκασόλ, του μύθου του ισπανικού μπάσκετ, του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών στη χώρα της Ιβηρικής.

Το περασμένο καλοκαίρι, άπαντες στην Μπαρτσελόνα περίμεναν την απόφαση του Γκασόλ, το αν δηλαδή είχε σκοπό να αγωνιστεί ακόμα έναν χρόνο και να διεκδικήσει την EuroLeague, κάτι που δεν κατάφερε πέρσι αφού το εμπόδιο της Εφές στον τελικό αποδείχτηκε απροσπέλαστο.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, γράφοντας τους τίτλους τέλους μιας τεράστιας καριέρας με την Μπαρτσελόνα, τους Γκρίζλις, τους Λέικερς, τους Μπουλς, τους Σπερς, τους Μπακς και την εθνική Ισπανίας.

Την επομένη του αγώνα με τους Αμερικανούς, η Marca αποχαιρέτησε τον Γκασόλ με ένα απίθανο πρωτοσέλιδο: «Ο Πάου αποσύρεται από την εθνική ομάδα. Το τέλος μιας εποχής. Αντίο στον δικό μας σούπερ ήρωα»! Το εν λόγω πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει τον Superman, τον Spiderman, τον Hulk και άλλους σούπερ ήρωες επιλέχτηκε από τους αναγνώστες της ως το κορυφαίο για τη χρονιά που φεύγει...

marca

@Photo credits: eurokinissi
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα