Super Cup Ισπανίας: Ημιτελικοί και στο βάθος... Ελ Κλάσικο (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Super Cup Ισπανίας: Ημιτελικοί και στο βάθος... Ελ Κλάσικο (pic)

bet365

Το πρώτο τζάμπολ στο «ορεκτικό» των ισπανικών διοργανώσεων θα γίνει στις 11/9 στη Santiago Martin Arena της Τενερίφης, με τις πιθανότητες ενός τελικούς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πολλές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 έχει ήδη ξεκινήσει. Στην Ισπανία οι τέσσερις πρώτες ομάδες της περσινής βαθμολογίας θα... ριχτούν στη μάχη του Super Cup, του οποίου οι ημιτελικοί ορίστηκαν για τις 11 Σεπτεμβρίου, διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης

Θυμίζουμε πως πέρσι η Μπαρτσελόνα είχε μια απόλυτα επιτυχημέν σεζόν καθώς έκανε το «νταμπλ» στην Ισπανία, με την Ρεάλ Μαδρίτης, την κάτοχο του περσινού Super Cup, να είναι είναι φιναλίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η τυπικά γηπεδούχος Τενερίφη είχε τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Βαλένθια πήρε αντίστοιχα την 4η θέση της κατάταξης.

Με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να είναι σε θεωρητικό επίπεδο τα μεγάλα φαβορί, ένας τελικός ανάμεσα τους φαντάζει εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα