Μπάγερν - Μπάμπεργκ 73-72: Με την «βόμβα» του Λούτσιτς στην εκπνοή (vid)

Ο Λούτσιτς σκοράρει για τρεις στην εκπνοή

bet365

Με σουτ του Λούτσιτς στην εκπνοή η Μπάγερν πέρασε το εμπόδιο της Μπάμπεργκ (73-72) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αναμέτρηση της Μπάγερν (22-6) με την Μπάμπεργκ (14-16) έμελλε να κριθεί στο τελευταίο σουτ. Με ένα δευτερόλεπτο να απομένει στο ρολόι, ο Λούτσιτς ευστόχησε σε τρίποντο και έγραψε το 73-72 με το οποίο οι Βαυαροί πήραν την 22η νίκη στη σεζόν.

Πριν από αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν φτάσει τη διαφορά τους στο 68-72, ωστόσο οι αποφάσεις του συνόλου του Τρινκέρι ήταν ικανές για να γυρίσουν το ματς. Πάντως, η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά μετά το αρχικό 5-0 στο τρίτο δεκάλεπτο και πάλεψε αρκετά για να καταλήξει με το ροζ φύλλο.

Ο... ήρωας Λούτσιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Σίλεϊ είχε 13 και οι Μπόνγκα και Τσιταμ από 11. Στον αντίποδα, Μπόχατσικ (18π.) και Σενγκφελντερ (15π.) είχαν τον πρώτο λόγο με τον Μίλερ να μοιράζει 9 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα