Μπάγερν - Λούντβιγκσμπουργκ 89-72: Συνεχίζει το... κυνήγι στην Γερμανία

Η Μπάγερν κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου πάτησε το γκάζι κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ και μπροστά στον κόσμο της επικράτησε με 89-72 για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα και μαζί το... κυνήγι για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τρινκέρι επικράτησε με 89-72 μεγαλώνοντας ταυτόχρονα το αρνητικό σερί της Λούντβιγκσμπουργκ στις τέσσερις ήττες.

Για ενάμιση δεκάλεπτο οι εναλλαγές στο σκορ δεν μπορούσαν να φανερώσουν το προς τα που θα γείρει η ζυγαριά όσο ο αγώνας θα κυλούσε προς το τέλος. Μετά από 30 λεπτά στην αναμέτρηση η απόσταση των δύο βρισκόταν στους 4 πόντους και η τελευταία περίοδος κρατούσε ανοιχτά τα δεδομένα. Το επιμέρους 31-18 που έτρεξαν οι Βαυαροί μέχρι και τη λήξη ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά και καθόρισε το νικητή.

Για την Μπάγερν, ο Βάιλερ-Μπαμπ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους (4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ακολούθησαν Γουόλντεν με 16, Τσίταμ με 12 και ο Ομπστ συνέφερε ακόμη 10.

Όσον αφορά την πέμπτη στην κατάταξη Λούντβιγκσμπουργκ, της προσπάθειας ηγήθηκε ο Νταν με 20 πόντους, με την εικόνα από εκεί και έπειτα να είναι πιο μοιρασμένη.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 40-34, 58-54, 89-72

uu

@Photo credits: twitter/ bayern

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα