Μπάγερν - Μπαϊρόιτ 80-63: Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά

Μπάγερν - Μπαϊρόιτ 80-63: Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά

Νίκος Καρφής
Μπάγερν - Μπαϊρόιτ 80-63: Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά

bet365

H Μπάγερν δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 80-63 την Μπαϊρόιτ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπαϊρόιτ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Μπάγερν νίκησε με 80-63 και μεγάλο ρόλο στην άνετη επικράτηση, έπαιξε το εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο (34-16) των γηπεδούχων.

Από την πλευρά των νικητών ο Ομπστ είχε 16 πόντους, ο Ζίπσερ πρόσθεσε 14 και στους 11 σταμάτησαν οι Γιάραμαζ με τον Γουίνστον. Από την άλλη ο Ρόου ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους και 17 μέτρησε ο Τσίλντρες. Η Μπαϊρόιτ ήταν κακή στα τρίποντα και τελείωσε με 6/24.

Η Μπάγερν στρέφει τώρα την προσοχή της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού στις 9 Δεκέμβρη ταξιδεύει στη Χώρα των Βάσκων για να κοντραριστεί με τη Μπασκόνια σε μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη Euroleague.

θιθιθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα