Βόννη - Μπάγερν 74-87: Πέμπτο break στη σειρά και πρόκριση στους τελικούς για τους Βαυαρούς

Βόννη - Μπάγερν 74-87: Πέμπτο break στη σειρά και πρόκριση στους τελικούς για τους Βαυαρούς

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε (74-87) για τρίτη φορά μέσα στη Βόννη και προκρίθηκε στους τελικούς της Bundesliga, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στην έτερη φιναλίστ, Άλμπα Βερολίνου. Με 5/5 break ολοκληρώθηκε η σειρά!

Το σύνολο του κόουτς Αντρέα Τρινκιέρι επικράτησε με διαφορά 13 πόντων στην έδρα της Βόννης κι έκανε το 3-2 στη μεταξύ τους σειρά των ημιτελικών του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Μπάγερν, με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο (επί μέρους σκορ 30-45), σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς, έχοντας μάλιστα αρκετούς διακριθέντες.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουάιλερ-Μπαμπ με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Τζέντοβιτς να ακολουθεί με 14 πόντους, ενώ 11 και 10 πόντους αντιστοίχως πρόσθεσαν οι Ομπστ και Ρούμπιτ. Πολυδιάστατη εμφάνιση από τον Λούτσιτς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 9 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο, σε 30 λεπτά δράσης.

Σε ο,τι αφορά τους γηπεδούχους, ο Τζάκσον-Καρτράιτ ξεχώρισε με double-double 25 πόντων και 10 ασίστ, με τους Κουλβιέτις και Τάντα να έπονται με 12 πόντους έκαστος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η σειρά ολοκληρώθηκε με το μάξιμουμ των πιθανών break! Κοινώς, μόνον οι φιλοξενούμενες ομάδες κέρδισαν. Τρεις φορές το έκανε η Μπάγερν στη Βόννη, και δύο η Βόννη στο Audi Dome.

Πλέον οι Βαυαροί εστιάζουν στους τελικούς των playoffs, όπου θα κοντραριστούν με την Άλμπα Βερολίνου, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της Bundesliga. Οι Βερολινέζοι είναι αυτοί που διατηρούν το πλεονέκτημα έδρας, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-24, 44-42, 61-69, 74-87.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα