Βιλερμπάν: Πρόστιμο 100.000 ευρώ και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα για δύο συμβόλαια

Βιλερμπάν: Πρόστιμο 100.000 ευρώ και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα για δύο συμβόλαια

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Ντε Κολό με την Βιλερμπάν

bet365

Με βαρύ πρόστιμο αλλά και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα τιμωρήθηκε η Βιλερμπάν από το Ανώτατο Διοικητικό συμβούλιο της γαλλικής Λίγκας, βάσει δημοσιευμάτων στη χώρα.

Η Βιλερμπάν δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο και αυτή τη στιγμή καλείται να καλύψει το ποσό των 100.000 ευρώ που της επιβλήθηκε ως πρόστιμο από το Ανώνατο Διοικητικό συμβούλιο της LNB και να πορευθεί στο υπόλοιπο της σεζόν με αφαίρεση βαθμών (για δύο αγώνες).

Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνονται στο BeBasket είναι τα συμβόλαια του Νάντο Ντε Κολό και του Τζόφρι Λοβέρν, για τα οποία φαίνεται πως ένα μέρος των απολαβών τους δεν προερχόταν από την ομάδα, αλλά από άλλους φορείς ως εκμετάλλευση του ονόματός τους.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, είχε ζητηθεί από την Βιλερμπάν να παραθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για τους δύο παίκτες από τον περασμένο Σεπτέμβρη, κάτι που δεν συνέβη και προκάλεσε αυτόματα την τιμωρία της.

Η εικόνα της τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα τη φέρνει αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 15-9 και απομένει να δούμε το πως θα κινηθεί και το αν υπάρχει και ο κίνδυνος για την έξοδό της από την οκτάδα των play-offs.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα