Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, στεναχωρηθήκαμε»

Gazzetta team
Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, στεναχωρηθήκαμε»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των Πατρινών είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση είδαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά μπορεί να έφτασε στους 12 πόντους αλλά είναι πλασματική.

Η ποιότητά του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια σουτ έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε, συνεχίζουμε. Την Τετάρτη αρχίζουν τα playoffs. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα και πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Και συνέχισε: «Πρώτα απ' όλα το θέμα του ρυθμού. Είναι μια χρονιά περίεργη που αν την αναλύσουμε θα μιλάμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 παιχνίδια και τα 2 τα κέρδισε πολύ εύκολα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία έκριναν το παιχνίδι. Και ανάποδα να ήταν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε το Κύπελλο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα