Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Νέντοβιτς «πιέζει» για κίνηση ενίσχυσης!

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Νέντοβιτς «πιέζει» για κίνηση ενίσχυσης!

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Νέντοβιτς «πιέζει» για κίνηση ενίσχυσης!

bet365

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά τον κορονοϊό που τον ταλαιπώρησε έχει «κρούσει» τον κώδωνα της ενίσχυσης στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Όλα τα είχε ο Σέρβος γκαρντ, οι επιπλοκές της Covid-19 του έλειπαν. Για την ακρίβεια το γεγονός ότι η περιπέτεια του κορονοϊού μετά το ταξίδι στην Μόσχα, τον επηρέασε περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μπορεί να έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα και να δίνει κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ ωστόσο ακόμα δεν είναι στο 100% έτοιμος προκειμένου να μπει στο παρκέ και να αγωνιστεί. Και αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να προλάβει να επανέλθει ο οργανισμός του στον επιθυμητό βαθμό ώστε να τεθεί στην διάθεση του Όντεντ Κάτας. Όχι μόνο όσον αφορά τον τελικό της Κυριακής (9/5) κόντρα στον Προμηθέα, όσο και όσον αφορά τα playoffs της Basket League.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ώστε να δουν τον βαθμό της ετοιμότητάς του. Δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό που να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για τον κορονοϊό κανείς στον Παναθηναϊκό (ούτε φυσικά και ο ίδιος ο παίκτης) δεν θέλει να ρισκάρει.

Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν ήδη... μάτια και αυτιά ανοικτά στην αγορά! Από την άλλη ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει κάνει αλλαγή στο ρόστερ ενόψει των playoffs έως τις 10 Μαΐου. Όπερ και σημαίνει ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Ο Κάτας δεν το είπε ξεκάθαρα μετά το τέλος του ημιτελικού με το Λαύριο ωστόσο το άφησε να εννοηθεί. Αν και οι λύσεις είναι αρκετά περιορισμένες καθώς οι «πράσινοι» θα πρέπει να «σπάσουν» συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσουν κάποιον παίκτη. Και μάλιστα με προοπτική παραμονής και την επόμενη σεζόν... Όπως έγινε και με τον Τι Τζέι Μπρέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα