Λυκογιάννης: «Μια… προσευχή για να πάρουμε μια βολή»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Μια… προσευχή για να πάρουμε μια βολή»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εκθείασε τους παίκτες του για την πρόκριση επί του Ηρακλή ενώ έδωσε χαρακτηριστική απάντηση για τη διαφορά στις ελεύθερες βολές.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο εντός έδρας αγώνα (12/2) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών έπειτα από τη σπουδαία πρόκρισή του επί του Ηρακλή. Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, ενώ έδωσε χαρακτηριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά που υπήρχε στις ελεύθερες βολές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το αρχικό… «ουδέν σχόλιο», σημείωσε ότι… «πρέπει να πηγαίνουμε πιο συχνά στις βολές και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να πάρουμε κι εμείς μια βολή. Ίσως κάνουμε μια προσευχή την Παρασκευή».

Αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του στάθηκε περισσότερο στην ψυχολογία των παικτών του. «Πίστεψαν ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε μετά τα μεγάλα σουτ που βάλαμε. Δεν τα είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα είχαμε στο δεύτερο και μας έδωσαν ψυχολογία αλλά και το μομέντουμ του αγώνα, σε συνδυασμό με την άμυνα. Στα τελευταία λεπτά είχαμε προβλήματα στην άμυνα κι έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον Χάνλαν να σημειώσει πόντους . Συνολικά θέλαμε στην επίθεση να χτυπήσουμε στο πικ εν ρολ και στον Καββαδά και σε συνδυασμό με τις εμπνεύσεις του Γκρίφιν και τα σουτ του Λοβ, αποκτήσαμε πλεονεκτική θέση».

Σε ερώτηση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Προμηθέα απάντησε ότι… «είναι μια ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από τον Ηρακλή, έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και διαθέτει παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στον αγώνα με τον Κολοσσό βρέθηκε σε κακή μέρα αλλά μπήκε μέσα ο Χριστοδούλου και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα