Καλύβας: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Gazzetta team
Καλύβας: «Η ευθύνη είναι δική μου»

bet365

Ο Αστέριος Καλύβας ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού του Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας και στάθηκε στη δυσλειτουργία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ηρακλής έφτασε να προηγηθεί έως και με διαφορά 15 πόντων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένας αποκλεισμός ο οποίος βυθίζει σε καθεστώς προβληματισμού τους «κυανόλευκους». Ο προπονητής του Ηρακλή, Αστέριος Καλύβας, ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας ότι… «η ευθύνη είναι δική μου. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι. Είναι ένας αποκλεισμός. Βρεθήκαμε 12 πόντους πίσω στο σκορ, τα παιδιά προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που τα έδωσαν όλα».

Συνολικά για το παιχνίδι σημείωσε ότι… «ήμασταν δυσλειτουργική στην επίθεση και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε μικραίνοντας το rotation. Κολλήσαμε από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, προσπαθήσαμε με το χαμηλό σχήμα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση, συνολικά όμως δεν πετυχαίνουμε πολλούς πόντους κι εκεί μας χτυπάει ο αντίπαλος ο οποίος έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και πήρε ψυχολογία. Εμείς είμαστε πιεσμένοι ψυχολογικά γιατί παίζουμε συνεχώς εκτός έδρας».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα