Κύπελλο: Χωρίς Final 4, στις έδρες των γηπεδούχων τα ημιτελικά!

Gazzetta team
Κύπελλο: Χωρίς Final 4, στις έδρες των γηπεδούχων τα ημιτελικά!

bet365

Το Final 8 έγινε τελικά Final 4 και... κατέληξε το Κύπελλο να επιστρέψει στην αρχική μορφή, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις έδρες των γηπεδούχων.

Ούτε Final 8, αλλά ούτε και Final 4 δεν θα έχει η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, αφού η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η διεξαγωγή του θεσμού θα γίνει σύμφωνα με την οικεία Ειδική Προκήρυξη!

Όπερ και σημαίνει ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν τελικά στις έδρες των ομάδων που θα είναι γηπεδούχοι στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ δύο μέρες αργότερα (14/2) θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Κάτι που έγινε, τελικά, ύστερα από σχετικό εξώδικο του Προμηθέα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την αλλαγή του καταστατικού.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου.»

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

15.00 Λαύριο-ΑΕΚ
18.00 Ηρακλής-ΠΑΟΚ
15.00 Κολοσσός Ρ.-Προμηθέας Π.
20.00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα