Γιατράς: «Μακάρι ΑΕΚ και Προμηθέας να παίζουν σε τελικούς και τα επόμενα χρόνια» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γιατράς: «Μακάρι ΑΕΚ και Προμηθέας να παίζουν σε τελικούς και τα επόμενα χρόνια» (vid)

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (16/02, 17:00) και εξέφρασε την επιθυμία οι δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν και τα επόμενα χρόνια σε τελικές φάσεις.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είμαστε στην Κρήτη. Ευχαριστούμε όλους για τη φιλοξενία, που μας έχουν άνετα στην παραμονή μας. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σκοπός είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε προετοιμασμένοι, για να βγούμε νικητές από αυτό το ματς».

Έπειτα, υποστήριξε: «Οι προηγούμενοι αγώνες ήταν "τελικοί". Αύριο είναι ο πραγματικός τελικός. Είμαστε κι οι δύο ομάδες συνηθισμένες να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Είμαστε όλοι υγιείς, που είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε τα συν και τα πλην της ΑΕΚ, όπως κι εκείνη τα δικά μας, και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τα sos του αγώνα ανέφερε: «Η ΑΕΚ είναι γεμάτη ομάδα, έχει πλήρες ρόστερ. Είναι σε τρομερό επίπεδο οι παίκτες της. Πρέπει να ματσάρουμε την εμπειρία της, θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη. (γέλια) Δεν μ' αρέσει που το λέω, γελάω, αλλά να τρία sos».

Για το ποιον παίκτη από την ΑΕΚ θα άφηνε εκτός (ερώτηση που έγινε και στον Ηλία Παπαθεοδώρου) δήλωσε: «Επειδή τον γνώρισα στο All Star Game και είδα τι παιδί είναι και τι προσωπικότητα είναι, υποθετικά πάντα, να είναι καλά το παιδί, θα έβγαζα τον Ματσιούλις έξω, λόγω προσωπικότητας (γέλια)».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Επειδή πατάμε στα πόδια, όλο αυτό θέλει χρόνο να καθιερωθείς, η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε φιλάθλους, παίζουμε μπροστά σε οικογένειες και παιδιά. Ξέρω ότι θέλει χρόνο να φανεί. Μακάρι η ΑΕΚ και ο Προμηθέας να παίζουν Τελικούς και τα επόμενα χρόνια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα