Ματσιούλις: «Πρόβλημα των οπαδών ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ματσιούλις: «Πρόβλημα των οπαδών ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν» (vid)

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις εύχεται να έρθει γρήγορα η ημέρα που οι οπαδοί διαφορετικών ομάδων θα μπορούν να είναι μαζί αγκαλιασμένοι στις ίδιες κερκίδες.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για τον Τελικό με τον Προμηθέα (16/02, 17:00) και είπε αρχικά: «Είναι μεγάλο επίτευγμα και για τις δύο ομάδες που είναι εδώ, το αξίζουν αμφότεροι. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μάχη για 40 λεπτά, γιατί είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Θα είναι σκληρή μάχη που θα κρατήσει για 40 λεπτά».

Για το κίνητρό του στην ηλικία του, απάντησε: «Το κίνητρο είναι πάντα. Αν ο παίκτης δεν έχει κίνητρο να παίζει, να είναι σε ετοιμότητα και να είναι μαχητής, πρέπει να σταματήσει. Αλλά εγώ ακόμα το έχω αυτό».

Για το ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες, σχολίασε: «Ξέρω λίγο πολύ την κατάσταση για τους οπαδούς και πως δεν θα τους έχουμε μαζί. Πέρυσι στην Βραζιλία είχαμε πολλούς οπαδούς στο Ρίο. στο Διηπειρωτικό. Είναι πάντα καλά να έχεις μαζί φιλάθλους, γιατί βοηθούν την ομάδα, ειδικά σε άσχημο σημείο, σού δίνουν ώθηση. Αλλά την ίδια στιγμή, καταλαβαίνω και την κατάσταση στην Ελλάδα, που δεν μπορούν να είναι οι οπαδοί κάτω από την ίδια στέγη. Είναι πρόβλημα των οπαδών, κι όχι των ομάδων, πρέπει να αποδείξουν πως είναι ικανοί γι' αυτό, να συνυπάρξουν μαζί. Ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα