Πιτίνο: «Ανησυχώ για την εικόνα που δώσαμε στα νέα παιδιά με το ντέρμπι» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πιτίνο: «Ανησυχώ για την εικόνα που δώσαμε στα νέα παιδιά με το ντέρμπι» (vid)

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε το σχόλιό του για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την ανησυχία του για το παράδειγμα που πήραν οι νέοι μετά από αυτό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με την διακοπή του ματς μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, και απάντησε (18:10 στο βίντεο): «Θα πω μόνο ένα πράγμα για το ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί ο Παπαθεοδώρου έχει δίκιο, δεν υπάρχει λόγος γι' αυτά. Την πρώτη μου χρονιά στο Κεντάκι, πήγαμε στο Κάνσας και χάναμε για 30 πόντους. Είχα μόνο 7 παίκτες στην διάθεσή μου και στο δεύτερο μέρος είχα 4 παίκτες με 4 φάουλ ο καθένας. Όλα έδειχναν πως θα μέναμε 4 εναντίον 5, γιατί κατά την γνώμη μου η διαιτησία ήταν κακή. Χάσαμε με 55.

Την επόμενη ημέρα είπα στον κομισάριο τις ενστάσεις μου για τις διαιτητικές αποφάσεις. Είχα μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή τότε, όπως και για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή τους και για όλες τις ομάδες που παίζω ενάντια.

Ανησυχώ πιο πολύ για την εικόνα που δίνουμε στους νέους Έλληνες. Πρέπει να καταλάβουν ότι όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, το λύνεις μετά με το σωστό τρόπο. Μας βλέπουν. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Ολυμπιακό, αλλά το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο από τον Ρικ Πιτίνο, τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Πρέπει να το σέβεσαι σε κάθε εκδοχή του. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά ανυπομονώ και για τον Τελικό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα