Απίστευτο: H EOK δεν ξέρει αν μπορεί να παίξει ο Βασιλόπουλος!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Απίστευτο: H EOK δεν ξέρει αν μπορεί να παίξει ο Βασιλόπουλος!

bet365

Ο Τάκης Τσαγκρώνης ρωτήθηκε για το αν μπορεί να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στον τελικό Κυπέλλου και απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει μια θετική ή αρνητική απάντηση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Kωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει πάρει μέρος στο Κύπελλο και με τον Άρη για αυτό τον λόγο ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ρωτήθηκε αν μπορεί να παίξει στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος δεν γνώριζε την απάντηση σε αυτό και απάντησε πως θα εξετάσει το ζήτημα.

«Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε πριν από λίγο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε 100% για να δώσουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Εξετάζουμε το ζήτημα. Θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ οι ομάδες για να ξέρει και η ΑΕΚ αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε είτε "ναι" είτε "όχι"», ήταν τα λόγια του.

Πέρα από την ανεπάρκεια των παραγόντων της ελληνικής ομοσπονδίας που δεν ήξεραν τον κανονισμό και εξετέθησαν ανεπανόρθωτα στην σχετική ερώτηση που τους τέθηκε στην συνέντευξη τύπου, πολλές απορίες προκαλεί ο ερασιτεχνικός χειρισμός της υπόθεση από την ΑΕΚ. Οι παράγοντες της «Ένωσης» όφειλαν, από την στιγμή που ο Βασιλόπουλος αποκτήθηκε μεσούσης της περιόδου και είχε παίξει στο ξεκίνημα της διοργάνωσης με τη φανέλα του Άρη, να είχαν ερευνήσει το θέμα, να έχουν ψάξει τον κανονισμό και 24 ώρες πριν τον τελικό να γνωρίζουν αν ο παίκτης της έχει δικαίωμα συμμετοχής

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα