Ματσάρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Gazzetta team
Ματσάρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

bet365

H AEK υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (16:00, ΕΡΤ1) και ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:30, ΕΡΤ1) σε δυο σπουδαία ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η μέρα που θα αποφασιστούν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος έφτασε και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματσάρες.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό (16:00, ΕΡΤ1), με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα και να προετοιμάζονται για τον σπουδαίο ημιτελικό.

Η Ένωση θέλει να επιστρέψει σε τελικό μετά από πολλά χρόνια και σε αυτό θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου της, ενώ ο Μανωλόπουλος δεν έχει κάποια απουσία. Όσον αφορά του πράσινους θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα από την Μπασκόνια και να επιστρέψουν σε άλλον ένα τελικά Κυπέλλου Ελλάδος (μετράει 6 σερί κατακτήσεις).

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Νick Galis Hall» (18:30, ΕΡΤ1), με τους δύο αντιπάλους να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από Βόννη και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα,

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει του ματς, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε άλλο ένα ματς δεν θα έχει τους Σπανούλη και Τιλί, ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε και το νέο απόκτημα Κάιλ Ουίλτζερ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα