Μήτογλου: «Σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια δεν μπορείς να χαλαρώνεις»

Newsroom
Ντίνος Μήτογλου

bet365

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του πρώτου προημιτελικού στο Final 8 του Κυπέλλου, έστω και αν χρειάστηκε να αγχωθεί λίγο παραπάνω από ό,τι πριν μερικές μέρες κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τον Ντίνο Μήτογλου απόλυτο πρωταγωνιστή, αφού ο ψηλός των «πρασίνων» άγγιξε το double-double με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, τονίζοντας στην κάμερα της Cosmote TV ότι στον Παναθηναϊκό περίμεναν την αντίδραση της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, ότι θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Έχω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ έδειξε τρομερή αντίδραση. Μας έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Τρία λεπτά ήταν αρκετά να χαλαρώσουμε και η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στον πόντο.

Είναι ένα ηθικό δίδαγμα γιατί σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια δεν μπορείς να χαλαρώνεις, να το πάρουμε σαν μάθημα και να συνεχίσουμε. Χαρούμενος για τη νίκη, φυσικά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Δεν συγχωρούνται πολλές φορές αυτές οι καταστάσεις για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά για τέτοια παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα