ΑΕΚ: Ο ΕΣΑΚΕ, σε αντίθεση με τη ΔΕΑΒ, επέβαλε χρηματικό πρόστιμο

ΑΕΚ: Ο ΕΣΑΚΕ, σε αντίθεση με τη ΔΕΑΒ, επέβαλε χρηματικό πρόστιμο

Η Βάσω Τσαρούχα αποχωρεί από το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δεν ακολούθησε τη ΔΕΑΒ, απάλλαξε την ΚΑΕ ΑΕΚ για το ιπτάμενο μπουκάλι που έφερε την τιμωρία, με την Ένωση να καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΑΕΚ Betsson με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα σημειώσαν στο Φύλλo Αγώνα και το αντικείμενο (μπουκάλι) που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού των Άνω Λιοσίων. Και ο αθλητικός δικαστής την απάλλαξε, για το ίδιο ακριβώς πράγμα!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, στον οποίο είχε καταλήξει η υπόθεση, τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο την Ένωση ύψους 9.200 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα, ενώ η ΚΑΕ είναι υποχρεωμένη να κάνει «έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα». Παράλληλα, για τη ρίψη του μπουκαλιού που έφερε την τιμωρία της ΑΕΚ, ο Αθλητικός Δικαστής προχώρησε στην απαλλαγή της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η απόφαση του αθλητικού Δικαστή για την ΑΕΚ

1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):
α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,
β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα