ΕΟΚ: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κλειστό του Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς που θέλουν να βρεθούν στο Ηράκλειο για τα μέτρα ασφαλείας τα οποία θα ισχύουν.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών έχει αρχίσει, με τις ομάδες να έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων.

Με επίσημη ενημέρωσή της η ΕΟΚ, έδωσε τις οδηγίες της προς τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο Ηράκλειο και να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε ότι για την αποφυγή συνωστισμού, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να βρεθούν εγκαίρως στο γήπεδο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση (16:00) ενώ η είσοδος θα γίνεται με εισιτήριο και επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Ο χώρος του γηπέδου θα ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας ενώ απαγορεύεται η ανάρτηση πανό και τα διακριτικά ομάδων.

Η δράση θα αρχίσει με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την AEK Betsson την Πέμπτη (15/2, 18:00) ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άρη και μία μέρα αργότερα αυτός του Ολυμπιακού με το Περιστέρι Bwin και του Προμηθέα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ

Το τζάμπολ του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα γίνει αύριο (15/2) και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον ΟΠΑΠ τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία. Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα