Λυκογιάννης: «Στόχος μας η κατάκτηση της Elite League, ιδιαίτερη χαρά που είμαστε ξανά στο Final 8»

Δημήτρης Οικονόμου
Άρης Λυκογιάννης

bet365

Ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του Πανιωνίου ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, που τόνισε ότι για την ομάδα του είναι ιδιαίτερη η χαρά της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος στοχεύει στην επιστροφή του στην Stoiximan Basket League, αλλά η παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 8 του Κυπέλλου δείχνει την πρόοδο που κάνει. Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε σε αυτό λίγες μέρες προτού οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα για το Final 8 (15-18/2) της Κρήτης.

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη

«Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για το τουρνουά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στόχος του Πανιωνίου είναι η κατάκτηση της Elite League αλλά είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε δεύτερη χρονιά στο Final 8. Έχουμε αντίπαλο μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στη σεζόν, έχουμε δύσκολο έργο».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Βεργίνη

«Για τον Πανιώνιο είναι τεράστια επιτυχία να βρίσκεται δεύτερη χρονιά στο Final 8. ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι στην Α1. Πέρσι αγγίξαμε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ και θα είναι ένας οδηγός απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Συγχαρητήρια στις ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα