Τακιανός: «Θα μπούμε καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και το πνευματικό κομμάτι»

Τακιανός: «Θα μπούμε καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και το πνευματικό κομμάτι»

Δημήτρης Οικονόμου
Φώτης Τακιανός

bet365

Καλύτερα προετοιμασμένη πιστεύει ότι θα δει την ομάδα του ο Φώτης Τακιανός, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει ξανά τον Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα του στο Nick Galis Hall.

Μόλις χθες ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην έδρα του Άρη για τη Stoiximan Basket League, ωστόσο ο προημιτελικός του Final 8 της Κρήτης (15-18/2) είναι κάτι διαφορετικό, όπως παραδέχτηκε ο Φώτης Τακιανός στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του Τακιανού

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φορείς που διοργανώνουν κάτι ξεχωριστό, όπως η παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων. Η πρώτη μου ευχή είναι να διεξαχθεί ένα τουρνουά ανταγωνιστικό και να λείψουνε οποιαδήποτε παρατράγουδα ανάμεσα στους φιλάθλους. Παίζουμε με τον Άρη, χθες το απόγευμα παίξαμε ξανά, αυτή είναι η δουλειά μας, δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές, ο χαρακτήρας των νοκ άουτ το κάνει ιδιαίτερο και θα μπούμε καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και το πνευματικό κομμάτι».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα μέτρα κατά της βίας: «Πρέπει στο συγκεκριμένο θέμα να μπούμε πιο βαθιά. Το ουσιαστικό είναι το θέμα της παιδείας, να μπουν τα παιδιά στο πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται, υπό πιο πρίσμα πρέπει να υποστηρίζουν τις ομάδες. Οι διοικήσεις μπορούν να παίξουν περισσότερο τον ρόλο του αρωγού, τα μικρά παιδιά να έχουν σωστή νοοτροπία. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να παρέμβουν οι διοικήσεις. Πρέπει να φτάσουμε πιο βαθιά, στο θέμα της παιδείας».

Οι δηλώσεις του Μαργαρίτη

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο δεύτερο Final-8. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ήταν γιορτή για όλη την πόλη αλλά νομίζω και φέτος πως είναι ένα ματς που το παρακολουθεί πολύς κόσμος. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε από τα χθεσινά μας λάθη. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Να έχουμε υγεία και όχι τραυματισμούς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα