Καστρίτης: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Καστρίτης: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Οικονόμου
Καστρίτης Αρης ΠΑΟΚ

bet365

Ως πρόκληση, όπως παραδέχτηκε ο Γιάννης Καστρίτης, βλέπουν στον Άρη το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ως πρόκληση χαρακτήρισε τον προημιτελικό του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ ο κόουτς Καστρίτης. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του «αιωνίου αντιπάλου» τους το απόγευμα της Κυριακής στο Nick Galis Hall και θέλουν να κάνουν το 2/2 μέσα στην εβδομάδα, παίρνοντας την πρόκριση στον ημιτελικό του Final 8 (15-18/2) της Κρήτης.

Οι δηλώσεις του Καστρίτη

«Υπάρχει κόπωση όσο πηγαίνουμε προς τη διακοπή για τα «παράθυρα» αλλά πρώτα και κύρια είναι στο μυαλό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο, έτσι το αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε μια τόσο όμορφη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Σε ερώτηση που του έγινε για τα μέτρα κατά της βίας: «Δεν είναι αρμοδιότητα των διοικήσεων αλλά μια προσπάθεια που πρέπει να γίνει καθολικά. Ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες και με τα μηνύματα που περνάμε στους μικρούς αθλητές. Από εκεί και έπειτα δίνοντας το καλό παράδειγμα οι αθλητές πρώτα από όλα μπροστά από τις κάμερες και χρειάζεται συνεργασία. Το συζητάμε ξανά και ξανά, βλέπουμε περιστατικά που μας στεναχωρούν. Εύχομαι πολύ σύντομα όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν και θεωρώ ότι είναι πραγματικά υποχρέωση όλων να βοηθήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Οι δηλώσεις του Τολιόπουλου

«Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι πως είμαστε σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση, να το απολαύσουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε τι λάθη και τι σωστά κάναμε χθες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα