Σπανούλης: «Να μετρήσουν οι παίκτες μου τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα»

Σπανούλης: «Να μετρήσουν οι παίκτες μου τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα»

Δημήτρης Οικονόμου
Βασίλης Σπανούλης

bet365

Τον προημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη στο Περιστέρι, με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει πως η ομάδα του είναι ήδη επιτυχημένη με την παρουσία της στο Final 8.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως το Περιστέρι bwin είναι επιτυχημένο που βρίσκεται ξανά στο Final 8 της Κρήτης (15-18/2), ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό για τον προημιτελικό του Κυπέλλου θέλει να δει τους παίκτες του να μετρούν τις δυνάμεις τους.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Είναι μεγάλη επιτυχία η παρουσία μας εδώ, για να πατάμε τα πόδια μας στη Γη και να μην πετάμε. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα κοιτάξουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Οι δηλώσεις του Κασελάκη

«Για εμάς είναι χαρά και δικαίωση που είμαστε στο δεύτερο Final-8. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, έχουμε απέναντι μια ομάδα φορμαρισμένη με υψηλούς στόχους. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό που όλο το μπάσκετ παίρνει από τη λάμψη του Final-8, σε όλες τις δομές του πρέπει να είναι συγκροτημένο. Να ευχηθώ υγεία και να το χαρεί ο κόσμος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα