Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ και μπαίνει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια»

Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ και μπαίνει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια»

Δημήτρης Οικονόμου
Ηλίας Ζούρος

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως η ΑΕΚ μπαίνει για να κερδίσει κάθε παιχνίδι και αυτό αναμένεται να κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τη δύσκολη αποστολή του να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον προημιτελικό του Final 8 (15-18/2) της Κρήτης έχει η ΑΕΚ. Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως η ομάδα του μπαίνει για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και αυτό θα πράξει και κόντρα στους «πρασίνους» στα «Δύο Αοράκια».

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου

«Δύο διαφορετικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά, μια γιορτή για το μπάσκετ. Εγώ θα ήθελα να δώσω και άλλη μια ευχή, να τελειώσει το τουρνουά και να είναι όλοι υγιείς γιατί οι ομάδες παίζουν σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Από τη δική μας πλευρά, η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αλλά στη διαδικασία του Κυπέλλου μπαίνεις για να κερδίσεις το Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κουζέλογλου

«Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός αλλά θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Όποιος κερδίσει περνάει, οπότε θα κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα